Douglas buitenverblijf

HAVA Houtbouw

Douglas buitenverblijf

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvraag Adviesgesprek
×
Douglas buitenverblijf op maat

Douglas buitenverblijf

Bent u op zoek naar een Douglas buitenverblijf? Dan bent u op zoek naar kwaliteit. Douglas hout is namelijk een sterke houtsoort en blijft lang goed. Circa vijftien jaar wanneer het hout niet behandeld is en wanneer het hout wel wordt behandeld, kunt u er nog veel langer meedoen. Van een Douglas buitenverblijf kunt u dus jarenlang genieten, terwijl er weinig tot vrijwel geen onderhoud nodig is.

HAVA Houtbouw is zeer ervaren in het maken van buitenverblijven van kwaliteitshout. U kunt bij ons terecht voor elk soort buitenverblijf, aangezien wij specialist zijn in maatwerk. Of u nu een grote veranda wil aan uw huis of op zoek bent naar een vrijstaand buitenverblijf, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zijn benieuwd naar uw ideeën.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Zodra wij van u een aanvraag binnenkrijgen, maken we met u een afspraak om de wensen voor het Douglas buitenverblijf door te spreken.

Tekening HAVA

Tekening

Aan de hand van ons gesprek, maken wij een ontwerp voor uw buitenverblijf. Nadat u de tekening heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag.

Productie HAVA

Productie

Indien mogelijk wordt uw buitenverblijf in onze werkplaats gemaakt. Is dit niet mogelijk dan komen wij naar u toe.

Oplevering HAVA

Oplevering

Nadat wij het buitenverblijf bij u hebben geplaatst, lopen wij alles met u na om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

Uw houten overkapping op maat laten maken

Uw houten overkapping op maat laten maken

Zodra u besluit dat u een buitenverblijf wil, heeft u waarschijnlijk al een plaatje hiervan in uw hoofd. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij aan de tekentafel uw droom kunnen schetsen. Wilt u misschien een beschut buitenverblijf, zodat u er ook met minder weer kunt zitten? Of wilt u eigenlijk alleen een dak? We ontwerpen graag een buitenverblijf dat passend is bij uw tuin of erf en kijken graag wat het best staat bij uw woning. We hebben namelijk niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook voor esthetiek. Bij HAVA Houtbouw bent u voor uw Douglas buitenverblijf aan het juiste adres:

 • Professionele werkwijze
 • Oog voor uw persoonlijke wensen en ideeën
 • Complete service
 • Wij werken alleen met Douglas hout van de beste kwaliteit
 • Plaatsing op aanvraag
 • Houtwerk en design passend bij de omgeving

Voor de mooiste Douglas buitenverblijven kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die HAVA Houtbouw al heeft mogen realiseren.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Douglas buitenverblijf op maat

  Een buitenverblijf zorgt ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw tuin of erf. Door te kiezen voor een buitenverblijf op maat kunt u gedurende een langere periode genieten van het buitenleven. Of het nu wat minder weer is of juist te warm: onder uw buitenverblijf kunt u altijd beschut zitten, of de zon nu fel schijnt of er een klein buitje valt. Een buitenverblijf is altijd ideaal, zelfs als u binnen zit. Want doordat we zoveel liefde hebben voor ons vak en oog hebben voor design is een buitenverblijf van HAVA Houtbouw een lust voor het oog.

  Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag bij u langs, wanneer u liever bij ons op kantoor langskomt, is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. We plannen graag een afspraak met u in om onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen door te nemen, want samen kunnen we uw ideeën over het Douglas buitenverblijf verwezenlijken.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan