Luxe houten buitenverblijf op maat

HAVA Houtbouw

Luxe houten buitenverblijf op maat

Luxueus genieten van uw buitenruimte

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Luxe houten buitenverblijf op maat in Blaricum

Luxe buitenverblijven

Met een buitenverblijf van HAVA Houtbouw kiest u voor luxe, vakmanschap en bovengemiddelde kwaliteit. Onze vakmensen vertalen uw wensen naar een ontwerp dat aansluit op uw wensen, en zorgen voor een vakkundige realisatie van begin tot eind. Hier nemen we uw unieke wensen, de beoogde functies van uw buitenverblijf en de meest hoogwaardige materialen in mee. Zo stemmen we iedere keuze nauwkeurig af op uw visie om uw luxe buitenverblijf op maat volledig naar wens te realiseren.

We kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Maatwerk is wat ons betreft namelijk mensenwerk. We gaan daarom graag met u om tafel om al uw wensen en eisen door te nemen, en deze te vertalen naar een houtbouwconstructie om trots op te zijn. Met aandacht voor detail, toewijding aan luxe en heldere afspraken zorgen we dat u optimaal kunt genieten van het beste wat het buitenleven te bieden heeft.

Luxe buitenverblijf met overkapping

Van schets tot oplevering

Ieder project verdient aandacht en vakmanschap. Daarom steken we veel tijd in het ontwerpproces, de productie en uiteindelijke oplevering. Op die manier garanderen we dat u op ieder punt in het bouwproces weet waar u aan toe bent en niet met vragen blijft zitten. Dit is de persoonlijke benadering waar we trots op zijn. Bovendien kunt u altijd rekenen op eerlijk advies en ondersteuning wanneer er bijvoorbeeld een vergunning aangevraagd moet worden. Op die manier vertalen we echt Veluws vakmanschap naar een luxe buitenverblijf op maat dat aan al uw wensen voldoet.

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Samen nemen we al uw wensen door om tot een passend ontwerp te komen.

Tekening HAVA

Tekening

Zodra u tevreden bent met het ontwerp, wordt uw buitenverblijf omgezet naar een technische bouwtekening.

Productie HAVA

Productie

We bereiden uw buitenverblijf zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats om efficiënt en precies te kunnen werken.

Oplevering HAVA

Oplevering

Zodra alle elementen van uw buitenverblijf gemaakt zijn, komt ons team de constructie op locatie plaatsen.

Luxe houten buitenverblijf interieur

Het juiste materiaal voor uw luxe buitenverblijf

Als houtbouwers werken we uiteraard het allerliefst met hout. Dit natuurproduct stelt ons in staat om uw buitenverblijf volledig naar wens te realiseren. Bovendien zijn we kritisch op de kwaliteit van het materiaal. Zo kiezen we bijvoorbeeld vaak voor robuust eiken of modern ThermoWood in plaats van minder duurzame houtsoorten voor onze houtbouw. Op die manier bent u verzekerd van een luxe buitenverblijf op maat waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Vraag een offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek

Onze projecten

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw eigen luxe buitenverblijf? Bekijk dan de projecten die we voor andere opdrachtgevers al hebben gerealiseerd.

Luxe gastenverblijf met schuur

Luxe gastenverblijf met schuur

Dit multifunctionele buitenverblijf in Soest is van alle gemakken voorzien.

Modern buitenverblijf / tuinkantoor

Modern buitenverblijf met ThermoWood

Dit luxe tuinkantoor in de omgeving van Bloemendaal combineert functie met design.

Bekijk alle projecten van HAVA

Alle projecten

Ontdek al onze projecten en laat u inspireren door buitenverblijven bij opdrachtgevers die u voorgingen.

Veelgestelde vragen over onze houten buitenverblijven

Leveren jullie altijd maatwerk?

Ja, HAVA Houtbouw levert altijd maatwerk houtbouw. We geloven namelijk dat u pas echt van uw buitenruimte kunt genieten met een luxe buitenverblijf dat naadloos aansluit op de stijl van uw woning en tuin. Bovendien verlangt iedereen iets anders van een buitenverblijf. Daarom denken we graag met u mee over aanvullende opties als een wasruimte, keuken, gastenvertrek of gym.

Welke materialen worden gebruikt bij de bouw van luxe buitenverblijven?

Bij de bouw van onze buitenverblijven maken we gebruik van hoogwaardige en duurzame houtsoorten als eiken of het thermisch gemodificeerde ThermoWood. Deze materialen kiezen we met zorg om de hoogste kwaliteit en een lange levensduur te kunnen garanderen. Indien gewenst combineren we houtbouw met staal en/of beton om het gewenste ontwerp te realiseren.

Is een adviesgesprek aan huis echt vrijblijvend?

Ja, ons adviesgesprek aan huis is volledig vrijblijvend. Eén van onze adviseurs bespreekt graag uw wensen en de mogelijkheden, en op basis van dit gesprek ontvangt u een passende offerte. Er is geen verplichting om na het gesprek met ons in zee te gaan.

Hoe zit het met vergunningen voor het plaatsen van een luxe buitenverblijf?

Soms is het nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen bij uw gemeente wanneer u een houten buitenverblijf in uw tuin wilt plaatsen. Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen van eventueel benodigde vergunningen. Ons team is bekend met de lokale voorschriften en helpt u graag bij het navigeren door het aanvraagproces.

Hoelang duurt het voordat mijn buitenverblijf klaar is?

De duur van het project varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het ontwerp, de productie en de montage. Tijdens het adviesgesprek kunnen we een inschatting geven gebaseerd op uw specifieke wensen en projectdetails. Bovendien houden we u uiteraard gedurende het hele ontwerp- en bouwproces op de hoogte van de voortgang.

Biedt HAVA Houtbouw garantie op de houten buitenverblijven?

Ja, wij staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden garantie op onze buitenverblijven. De specifieke garantievoorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd tijdens het offerteproces.

Offerte luxe buitenverblijf op maat aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan