Houten tuinkantoor op maat gemaakt

HAVA Houtbouw

Houten tuinkantoor op maat

Professioneel thuiswerken in uw eigen tuinkantoor

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Tuinkantoor met een garage schuur Renkum

Houten tuinkantoor op maat

Prettig thuiswerken realiseert u eenvoudig door het creëren van een tuinkantoor. Een kantoor aan huis, waardoor u geen woon- werkverkeer heeft, maar wel een aparte ruimte waar u kunt focussen op uw zakelijke bezigheden en successen. HAVA heeft ruime ervaring met het bouwen van professionele tuinkantoren van hout. Maak de ruimte zo luxe als u zelf wenst om het ideale werkklimaat te creëren, waarbij u het best presteert. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

We horen graag wat uw wensen zijn om aan de hand daarvan met een passend ontwerp te komen.

Tekening HAVA

Tekening

Als u het ontwerp heeft ontvangen, kunt u aan ons doorgeven wat u anders wenst. Samen creëren we het perfecte tuinkantoor.

Productie HAVA

Productie

Na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag. Hierbij maken we een gedeelte van uw tuinkamer al bij ons in de werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Na plaatsing van de tuinkamer, zorgen we voor een perfecte afwerking. De tuinkamer wordt pas opgeleverd, wanneer u 100% tevreden bent.

Tuinkantoor met een garage schuur Renkum

Houten tuinkantoor op maat

Droomt u over een kantoor aan huis en bent u op zoek naar een partij die dit kan realiseren? HAVA Houtbouw heeft ruime ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van houten tuinkamers. Voor een ambachtelijke uitstraling en vanwege de kwaliteit, werken we het liefst met Douglas hout. Hiermee creëren we een sfeervol houten tuinkantoor waar u prettig en geïnspireerd kunt werken.

Of u nu een groot erf heeft of een kleine tuin, er is altijd een passende oplossing te vinden voor uw situatie. We horen graag wat uw ideeën zijn en welke ruimte u tot uw beschikking heeft. Wat betreft de afwerking vernemen we ook graag wat uw wensen zijn. De voordelen van HAVA op een rijtje:

  • Professionele en klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen en ideeën;
  • Complete service: van ontwerp tot levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit: we werken alleen met de beste materialen;
  • Bezorging en levering op aanvraag;
  • Aandacht voor uitstraling en kwaliteit.Bij HAVA gaan we voor perfectie. Laat ons weten in welke branche u werkzaam bent en wat u van uw tuinkantoor verwacht. Wij komen dan met een passend ontwerp. HAVA staat voor u klaar en staat voor vakmanschap en design.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte houten tuinkantoor aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan