Stel uw vraag
hava contact close

Stel uw vraag!


Houten veranda op maat

Ons prijswinnende team heeft al jaren ervaring in houtbouw. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor het bouwen van veranda's, tuinkamers, serres en priëlen gebruiken wij (geïmpregneerd) Douglashout. Douglashout is weersbestendig en duurzaam hout. Voordat wij aan de slag gaan met het bouwen van uw tuinkamer of houten veranda maken wij eerst een ontwerp. Nadat wij een passend ontwerp hebben gemaakt kunnen wij aan de slag met uw op maat gemaakte veranda, tuinkamer, serre of prieel. Een veranda of tuinkamer hebben wij binnen een week gebouwd. Zo bent u bij HAVA verzekerd van een snelle en kwalitatief goede levering!Meer producten van houtbouw

houten schuur, garage
douglas houten fietsenhok zwart
houten kippenhok zwart
douglas houten tuinschuur


Mogelijkheden bij een houten veranda.


HAVA heeft een ruime ervaring in het bouwen van veranda's. Bij HAVA kijken wij verder dan alleen het bouwen van veranda’s. Ook voor tuinkamers, overkappingen, priëlen, tuinschuren en serres bent u bij ons op het goede adres. De aanleg van een vlonder kan uw veranda of tuinkamer een landelijke uitstraling geven. Voor een robuustere uitstraling kunt u kiezen voor stalen ramen en deuren. Een stalen schuifdeur of schuifpui kan de ideale oplossing zijn tegen wind. Stalen ramen en deuren zijn ook zeer weerbestendig en gaan rustig tien tot vijftien jaar mee.

Een houten veranda met houten overkapping kan veel opslagruimte bieden. Een extra houten opslagruimte of houten schuur is ideaal om bijvoorbeeld uw tuinmeubels in op te bergen. Een tuinschuur met een schuine overkapping kan veel opslagruimte bieden op een eventuele zolder. Ook geeft een schuine houten overkapping uw tuinschuur een landelijke uitstraling. Ook kan een houten overkapping ruimte bieden aan een dierenverblijf. Voor een robuustere uitstraling raden wij u stalen ramen en deuren aan. De combinatie van stalen kozijnen en een glaswand met een eventuele lichtkoepel geeft uw veranda een ruime en lichte uitstraling. Verder willen we er alles aan doen om uw tuin een mooie uitstraling te geven, door bijvoorbeeld het plaatsen van: houten schuttingen, poorten, bloembakken etc.

Om uw serre, prieel of veranda ook in de winter gezellig en warm te maken kunnen wij een haard in uw tuinkamer plaatsen. Ook een elektrische verwarming kan warmte bieden. Het voordeel van een haard in uw tuinkamer of veranda is dat een haard behalve warmte ook veel sfeer geeft. Met stalen schuifdeuren vangt u ’s zomers zon en met een haard hebt u ’s winters warmte en gezelligheid!bekijk hier meer van ons!