Over HAVA Houtbouw

Wij zijn wij

HAVA Houtbouw

Wanneer iets goed is kan het altijd beter

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Ons team

Meesters in houtbouw

Voor houtbouw bent u bij HAVA aan het juiste adres. Geen simpel tuinhuisje, maar een mooie, stevige schuur waar u wat aan heeft. Onze schuren van hout zijn van een uitstekende bouwkwaliteit en we maken enkel gebruik van zeer hoogwaardig hout, zoals Douglas hout. Wilt u een schuur laten bouwen? Laat uw schuur dan geheel op maat bouwen door HAVA houtbouw.

Ons werkgebied: Apeldoorn, Zutphen, Amersfoort, Barneveld, Utrecht, Veenendaal, Doetinchem, Ede, Soest, Voorthuizen, Huizen, Laren, Zeist, Gelderland, Arnhem, Nijmegen en nog veel meer!

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Houtbouw mogelijkheden

Wij maken enkel houten constructies van de beste materialen. Bij ons kiest u standaard voor kwaliteit. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden voor maatwerk houtbouw.

Houten buitenverblijf

Buitenverblijf

Beschermd tegen de zon en beschut in de wind creëert u met een buitenverblijf de ultieme plek om van uw tuin te kunnen genieten.

Houten tuinkantoor op maat

Tuinkantoor

Een kantoor aan huis, waardoor u geen woon- werkverkeer heeft, maar wel een aparte ruimte waar u kunt focussen op uw zakelijke bezigheden en successen.

Houten poolhouse op maat

Poolhouse

Een zwembad in uw tuin is al een luxe op zich en door een poolhouse met bar te plaatsen, geeft u uw zwembad een verdere upgrade.

Houten carport op maat

Carport

Een carport is een mooie manier om uw auto en andere voertuigen tegen het weer te beschermen. Met een carport bespaart u tegens binnenruimte in de garage.

Houten kapschuur op maat gemaakt

Kapschuur

Een kapschuur verschilt van een standaard schuur doordat wanden gedeeltelijk ontbreken. Een kapschuur heeft een open ontwerp en een andere functionaliteit.

Houten gastenverblijf op maat gemaakt

Gastenverblijf

Laat uw gasten verblijven in een woning die perfect aansluit op uw landschap. Wij bespreken graag met u alle opties om het gastenverblijf te realiseren.

Vraag offerte aan