HAVA houtbouw op maat gemaakt

Douglas veranda

×

Unieke Douglas veranda laten maken?

Wilt u een unieke Douglas veranda laten maken? Dat kan HAVA Houtbouw en Tuininrichting voor u doen. Douglas veranda’s zijn er in vele soorten en maten. Voor elke tuin is er wel een geschikte variant. Veel mensen beschouwen een veranda als verlengde van hun woonkamer en brengen er, met name in de zomer, veel tijd door met het gezin.

Zwarte-douglas-veranda-met-veranda-kruizen-3

De veranda kunt u ontwerpen en aankleden zoals u wilt, met diverse materialen naar uw wens. Toch heeft hout vaak de voorkeur. Hout is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling en is in tal van uitvoeringen te verkrijgen. Heeft u altijd al een houten veranda op maat willen hebben? Dan bieden wij u diverse opties om een houten veranda te bouwen.

Offerte aanvragen

Douglas veranda van HAVA Houtbouw en Tuininrichting

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Wilt u een houten veranda door ons laten ontwerpen en ontwikkelen? Vraag dan direct een offerte aan. U kunt via onze website zelf een ontwerp maken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen indien u nog vragen hebt. Dit doet u middels onderstaande button.

Neem contact op

Zelf uw veranda ontwerpen

Wanneer u kiest voor een veranda van hout van HAVA, kiest u voor kwaliteit. Dit begint al als wij de veranda ontwerpen, bijvoorbeeld met vlonders. Wij houden rekening met wat u als klant nodig heeft bij de vraag om een houten veranda te ontwerpen. Zodra wij dit helder hebben maken wij een 3D ontwerp die wij naar u kunnen mailen en aan de hand van eventuele feedback kunnen perfectioneren.

Als wij uw houten veranda op maat klaar hebben kunt u het product afhalen én bieden wij ook bezorging aan huis aan. Dit kunt u vooraf allemaal met ons bespreken. Wanneer wij een veranda op maat ontwerpen en bouwen vinden wij het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze werkwijze.

Offerte aanvragen

Kies zelf uw houtsoort

U kunt een houten Douglas veranda laten ontwerpen en ontwikkelen door ons, maar u kunt uiteraard kiezen uit nog meer diverse soorten hout. Wij werken vaak met Douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Tevens kunt u zelf kiezen welke kleur uw douglas veranda wordt. U hebt hier de keuze uit diverse verf- en beitskleuren.

Uw douglas veranda van hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hout uit Europese bossen en vakkundige houtzagerijen, waar wij het hout bestellen. Zodra de bestelling binnen is starten wij met het op maat zagen van het houtmateriaal. Hierbij wordt het hout ook gecontroleerd op eventuele beschadigingen en vieze plekken die door ons bijgewerkt worden. U hebt als klant verschillende opties in kleurkeuze, beits en verduurzaming van het hout. In onze spuiterij brengen wij de gewenste bewerking aan.

Bij de montage van uw houten veranda op maat werken wij met de beste timmermannen en bevestigingsmaterialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van weersbestendige schroeven om roest te voorkomen. Een veranda van hout blijft een natuurproduct dat ruwe randen en kanten kan bevatten. Eventuele scherpe randen worden netjes af geschaafd zodat u zich niet bezeerd en uw kleding heel blijft. Daarnaast gaan wij voor de best mogelijke uitstraling van de veranda op maat en zorgen hierbij onder andere dat er zo min mogelijk schroeven zichtbaar zijn in de palen, balken en planken.

Offerte aanvragen

Diverse houtbouw en tuinontwerp diensten

Bij ons ben je niet alleen voor houten veranda’s aan het juiste adres. Wij bieden veel meer producten aan op het gebied van houtbouw en tuinontwerp. Hierbij kunt u denken aan projecten als een berging, overkapping, blokhut, tuinhuis, diverse soorten schuren en carports.

Daarnaast kunnen wij diverse soorten tuinmeubelen maken, zoals houten tuinbanken en picknicktafels. Ook bij deze projecten kunt u zelf een ontwerp indienen, de houtsoort en kleur kiezen. Veel mensen gingen u voor met unieke projecten. Bekijk onze eerder gebouwde maatwerk houtwerken rustig op onze website.

Offerte aanvragen

Over HAVA Houtbouw en Tuininrichting

Ons bedrijf is opgericht door Jan en Gerard van Lagen en Piet Hanegraaf. Sinds 2016 is het bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij zijn begonnen als een bedrijf voor tuinmeubelen en dit is uitgebreid naar houtbouw met diverse vakkundige timmermannen in dienst.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van tuinen, door het maken van een compleet tuinontwerp. Wij denken altijd met u mee en houden het hele plaatje in gedachten, inclusief details. Zo leveren wij complete tuininrichtingen en houtbouw projecten. Daarom zijn wij het uitgekozen bedrijf om uw houten veranda of overkapping te ontwerpen en bouwen.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Wilt u een Douglas veranda of overkapping door ons laten ontwerpen en ontwikkelen? Vraag dan gelijk een offerte bij ons aan. U krijgt dan een goed beeld van de prijs. Wij kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van het ontwerpen en realiseren van een Douglas houten veranda op maat.

U kunt ook op onze website aan de slag met de ontwerptool. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen indien u nog vragen hebt. Dit doet u middels de button hier onder.

Neem contact op
Vraag offerte aan