HAVA Houtbouw Harskamp

Houtbouw

×

Houtbouw mogelijkheden

Wij maken enkel houten constructies van de beste materialen. Bij ons kiest u standaard voor kwaliteit. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden voor maatwerk houtbouw.

Houten buitenverblijf

Buitenverblijf

Beschermd tegen de zon en beschut in de wind creëert u met een buitenverblijf de ultieme plek om van uw tuin te kunnen genieten.

Houten tuinkantoor op maat

Tuinkantoor

Een kantoor aan huis, waardoor u geen woon- werkverkeer heeft, maar wel een aparte ruimte waar u kunt focussen op uw zakelijke bezigheden en successen.

Houten poolhouse op maat

Poolhouse

Een zwembad in uw tuin is al een luxe op zich en door een poolhouse met bar te plaatsen, geeft u uw zwembad een verdere upgrade.

Houten carport op maat

Carport

Een carport is een mooie manier om uw auto en andere voertuigen tegen het weer te beschermen. Met een carport bespaart u tegens binnenruimte in de garage.

Houten kapschuur op maat gemaakt

Kapschuur

Een kapschuur verschilt van een standaard schuur doordat wanden gedeeltelijk ontbreken. Een kapschuur heeft een open ontwerp en een andere functionaliteit.

Houten gastenverblijf op maat gemaakt

Gastenverblijf

Laat uw gasten verblijven in een woning die perfect aansluit op uw landschap. Wij bespreken graag met u alle opties om het gastenverblijf te realiseren.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Vraag offerte aan