Houten gastenverblijf op maat gemaakt

HAVA Houtbouw

Luxe gastenverblijf

Van alle gemakken voorzien en passend in uw buitenruimte

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Modern buitenverblijf / tuinkantoor

Uw gastenverblijf op maat

Kiest u voor een gastenverblijf van HAVA in de tuin, dan kiest u voor luxe, gemak en stijl. Onze houten gastenverblijven worden namelijk stuk voor stuk op maat ontworpen en gebouwd —volledig afgestemd op uw wensen. Van constructie en materialen tot voorzieningen en afwerking. Met een luxe gastenverblijf biedt u het comfort dat uw gasten verdienen. Informeer nu naar de mogelijkheden en start met de realisatie van uw unieke gastenverblijf op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Onze werkwijze

We geloven dat ieder project aandacht en vakmanschap verdient. En dit begint bij ons al bij het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we al uw wensen in kaart, kijken we naar de mogelijkheden in uw tuin en nemen we u mee in de unieke mogelijkheden van luxe houtbouw. Het liefst voeren we dit gesprek daarom gewoon bij u aan de keukentafel. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat u zoekt en wat er mogelijk is op locatie.

Vervolgens kunt u rekenen op een compleet ontzorgd ontwerp- en bouwproces. Van het aanvragen van eventuele vergunningen tot laagdrempelige updates over de status van uw gastenverblijf. Dit is de persoonlijke benadering waar we trots op zijn.

Advies en ontwerp HAVA

Advies op maat

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen en plannen we eventueel een afspraak in.

Tekening HAVA

Ontwerp

Naar aanleiding van een adviesgesprek (op locatie) maken we een ontwerp op maat en een passende offerte.

Productie HAVA

Werkvoorbereiding

Na akkoord gaan we aan de slag met het technisch tekenwerk, inkoop en werkvoorbereiding. De wanden van je verblijf worden prefab gemaakt in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Plaatsen op locatie

Zodra alle elementen van uw buitenverblijf gemaakt zijn, komt ons team de constructie op locatie plaatsen. Dit werken we tot in de puntjes af.

Luxe gastenverblijf met schuur

Ultiem comfort in uw luxe gastenverblijf

Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, gaan we graag met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Maatwerk is namelijk wat ons betreft altijd mensenwerk. Dit betekent dat we samen met u kijken naar de opties voor uw houten gastenverblijf. Bent u bijvoorbeeld van plan uw gastenverblijf te verhuren als Bed & Breakfast? Of zoekt u een oplossing in de tuin waar familie en vrienden kunnen verblijven wanneer ze op bezoek komen? De keuzes die hierin gemaakt worden hebben effect op bijvoorbeeld de mate van isolatie en de aansluitingen.

Dat is het mooie van maatwerk: alles is mogelijk! Van luxe badkamer tot maatwerk veranda — alles om uw luxe gastenverblijf helemaal naar wens te maken. Bovendien zijn er altijd aanvullende opties die uw maatwerk gastenverblijf extra comfortabel maken: 

  • Een (buiten)haard 
  • Een bar 
  • Veranda of overkapping 
  • Wellness
  • Een sauna 

Kortom, laat uw fantasie de vrije loop en laat onze vakmensen weten wat u zoekt. Dan denken wij met u mee.

Luxe gastenverblijf met schuur

Het juiste materiaal voor uw luxe gastenverblijf

HAVA Houtbouw staat niet voor niets bekend om de hoogwaardige houtbouwconstructies. Dit materiaal heeft dan ook altijd onze voorkeur. Maar hierin maken we wel degelijk onderscheid tussen duurzame houtsoorten en minder duurzame materialen. We maken gebruik van ThermoWood (verduurzaamd vuren of Fraké) of robuust eiken voor onze houtbouw en zijn hierbij kritisch op de kwaliteit. Op die manier garanderen we een gastenverblijf in uw tuin waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Onze projecten

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw eigen luxe buitenverblijf? Bekijk dan de projecten die we voor andere opdrachtgevers al hebben gerealiseerd.

Modern buitenverblijf / tuinkantoor

Modern gastenverblijf met ThermoWood

Dit luxe buitenverbljf in de omgeving van Bloemendaal combineert functie met design.

Luxe gastenverblijf met schuur

Luxe gastenverblijf met schuur

Dit luxe gastenverblijf in Soest is van alle gemakken voorzien.

Bekijk alle projecten van HAVA

Alle projecten

Ontdek al onze projecten en laat u inspireren door buitenverblijven bij opdrachtgevers die u voorgingen.

Adviesgesprek aan huis

Advies aan huis

Reserveer vandaag nog een plekje in de agenda van onze adviseur en laat u verrassen door de mogelijkheden van een maatwerk luxe gastenverblijf. Tijdens dit adviesgesprek komen al uw wensen aan bod. We nemen materiaalstalen mee, vertellen u alles over onze werkwijze en luisteren vooral naar wat u verwacht van uw luxe gastenverblijf. Op basis van dit gesprek brengen we een passende offerte uit waar u rustig over na kunt denken. Mogen we van start? Dan houden we nauw contact op een manier die voor u het beste werkt.

Plan nu uw adviesgesprek aan huis

Veelgestelde vragen over onze luxe gastenverblijven

Heb ik een vergunning nodig voor een luxe gastenverblijf in de tuin?

Of u een vergunning nodig heeft voor uw luxe gastenverblijf, is afhankelijk van de regels in uw gemeente. Het is daarom belangrijk om hier vooraf naar te informeren. Hier kunnen we u bij helpen! We weten precies welke vragen we moeten stellen en waar rekening mee gehouden moet worden om uw gastenverblijf te realiseren op een manier die aan alle eisen voldoet.

Is een adviesgesprek aan huis altijd vrijblijvend?

Ja, ons adviesgesprek aan huis is volledig vrijblijvend. Eén van onze adviseurs bespreekt graag uw wensen en de mogelijkheden, en op basis van dit gesprek ontvangt u een passende offerte. Er is geen verplichting om na het gesprek met ons in zee te gaan.

Wat is de oplevertermijn van mijn luxe gastenverblijf?

De oplevertermijn van uw luxe gastenverblijf is afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Zaken als constructie, afwerking en installatieniveau hebben effect op de uiteindelijke duur van de bouw. Tijdens een adviesgesprek kan onze adviseur hier echter een goede schatting van geven. Bovendien houden we u gedurende het ontwerp- en bouwproces altijd op de hoogte van de status zodat u precies weet waar u rekening mee kunt houden.

Kan ik de toepassingen van mijn gastenverblijf aanpassen naar wens?

Ja, als maatwerk houtbouwer kunt u met ons alle kanten op. We hebben ervaring met luxe gastenverblijven, houtbouw mantelzorgwoningen, tuinkantoren en nog veel meer. En deze ervaring gebruiken we om uw wensen om te zetten in een houtbouwconstructie die helemaal past bij uw wensen. Uiteraard kunt u tijdens dit proces volledig vertrouwen op ons eerlijke advies.

Offerte gastenverblijf aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Vraag offerte aan