Luxe houten buitenverblijf op maat

5 voordelen van een modern tuinhuis

×
Ga terug naar het overzicht

5 voordelen van een modern tuinhuis

Hoe zou het zijn als u het hele jaar door kunt ontspannen in een modern tuinhuis met vloerverwarming en een kachel met uitzicht op uw zwembad waar u zomers heerlijk kunt genieten? Wij zetten alle voordelen voor u op een rij:

5 voordelen van een modern tuinhuis

1. Een modern tuinhuis is er in alle soorten en maten

Tuinhuizen zijn er in verschillende soorten en maten. Een multifunctioneel tuinhuis is bijvoorbeeld een mooie optie om verschillende wensen uit te laten komen. Er zijn verschillende opties zoals een open terras met glazen schuifpuien en een heater of een dichte overkapping, zodat er geen warmte ontsnapt. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende opties voor in uw tuinhuis zoals een keuken, wc, douche, vloerverwarming en nog veel meer.

2. Geschikt voor verschillende doeleinden

Een tuinhuis kan benut worden door elk familielid. Doordeweeks kan het tuinhuis gebruikt worden om s’ avonds heerlijk een boekje te lezen onder een dekentje bij de openhaard. In het weekend kan het geplande feest van uw zoon of dochter toch doorgaan, ondanks het slechte weer.

3. Buiten zitten bij goed én slecht weer

Met een tuinhuis in uw tuin kunt u in elk seizoen heerlijk buiten zitten, bij zowel goed weer als slecht weer. In de warme zomers kunt u met uw gezin lekker in de tuin zitten om een kleurtje te krijgen en ‘s avonds de barbecue aan in de buitenkeuken. ’s Winters kunt u ook gebruik maken van het tuinhuis als het regent samen met vrienden of familie onder het genot van een hapje en drankje.

4. De ruimte optimaal gebruiken

De extra ruimte kan optimaal benut worden door bijvoorbeeld de spullen die nu op zolder liggen en vaak gebruikt worden, een plek te geven in het tuinhuis. U kunt er apparatuur in kwijt en de loungekussens van het tuinmeubilair, zodat deze waterdicht worden opgeborgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw tuin nog leuker in te richten. Zonder tuinhuis heeft u alleen de tuin om uw creativiteit op los te laten.

5. Een tuinhuis verhoogt de waarde van uw huis

U krijgt er extra woonruimte bij waardoor de waarde van uw woning wordt verhoogd. Kopers beschouwen extra woon-, ontspan- en opbergruimte als een pluspunt vooral als het een multifunctioneel tuinhuis is. Een tuinhuis is dus een goede investering voor de toekomst. Echter zijn er wel een aantal zaken waar u op moet letten. De kwaliteit van de materialen die er worden gebruikt om het tuinhuis te bouwen zijn erg belangrijk. Daarnaast is het verstandig om op te passen met felle kleuren en aparte materialen. Een tuinhuis met een uitgesproken karakter kan potentiële kopers juist afschrikken.

Bij HAVA profiteert u van een totaalservice met houtwerk voor uw gehele tuin. Bent u geïnteresseerd in een tuinhuis en benieuwd naar de opties? Het team van HAVA staat voor u klaar met vakmanschap en gevoel voor design.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek? Ga terug naar het overzicht
Vraag offerte aan