HAVA houtbouw op maat gemaakt

8 luxe buitenverblijven voor u op een rij

×
Ga terug naar het overzicht

8 luxe buitenverblijven voor u op een rij

Wij hebben voor u maar liefst 8 luxe buitenverblijven op een rijtje gezet. In de warme zomers wilt u met uw gezin lekker in de tuin zitten om een kleurtje te krijgen en ‘s avonds de BBQ aan in de buitenkeuken. ‘s Winters is het heerlijk om knus met een boekje bij de openhaard te zitten en uit te kijken op uw winterse besneeuwde tuin. Wilt u graag het hele jaar door van uw tuin genieten en weet u nog niet welk bijgebouw het best bij u past? Na het lezen van deze blog weet u precies welke buitenverblijven er zijn en welke het meest geschikt voor u is. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor houten bijgebouwen. Denk dan aan luxe multifunctionele buitenverblijven zoals een poolhouse, carport en veranda. Of als u veel thuis werkt kunt u kiezen voor een tuinhuis of tuinkantoor. Heeft u vaak een logé thuis? Dan is wellicht een gastenverblijf iets voor u.  

1. Poolhouse 

Wat is er nu mooier dan een luxe bijgebouw dat u nog meer laat genieten van uw woning? Heeft u recent een nieuw huis gekocht of heeft u ruimte over op uw perceel en wilt u een prachtig buitenverblijf? Dan is een luxe multifunctioneel poolhouse een mooie optie om verschillende wensen uit te laten komen. Zo heeft u genoeg ruimte om uitgebreid te ontspannen in uw loungehoek onder de overkapping met een buitenkachel, maar ook om uw apparatuur en loungekussens van het zwembad waterdicht op te bergen. Binnenkort wilt u alleen nog maar in uw poolhouse verblijven.  

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

2. Gastenverblijf

Gastenverblijf aan huis in combinatie met een slaapruimte, kantoorruimte en berging of carport. Een houten gastenverblijf geeft sfeer en biedt een heerlijke, beschutte buitenplek tegen weer en wind. Wilt u voor de zomer uw gasten heerlijk verwelkomen onder een zelfontworpen buitenverblijf? Wij hebben voor u het perfecte gastenverblijf met of zonder berging, wc en douche tot aan glazen schuifwanden. Zo komen uw gasten niets te kort! \

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

3. Tuinhuis

Een houten tuinhuis geeft sfeer en biedt een heerlijke, beschutte buitenplek tegen weer en wind. Daarbij zorgt een tuinhuis ervoor dat de waarde van uw woning wordt verhoogd en een tuinhuis staat leuk in bijna elke tuin! Voor alle seizoenen is een tuinhuis geschikt, in de zomer kunt u de deuren lekker openzetten en buiten zitten en in de winter kunt u binnen een heerlijk plekje creëren bij de openhaard met vloerverwarming.  

Tuinhuis
Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

4. Tuinkantoor 

Eén van de mogelijke bijgebouwen in de tuin is een kantoor aan huis. Een tuinkantoor is meestal een vrijstaand bijgebouw. Vaak wordt een tuinkantoor gebruikt als een thuiswerkplek, waar u in stilte kunt werken of om uw hobby te beoefenen. Een tuinkantoor is een enorme toevoeging aan uw erf. Naast dat het voor extra woonruimte zorgt, voegt het ook een hoop waarde toe aan een woning.  

Tuinkantoor
Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

5. Veranda

De mogelijkheden voor een veranda zijn eindeloos en kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Het gehele jaar door. Zowel een geïntegreerde als een losse veranda kunt u beschouwen als een volwaardig deel van uw woning. Het is ook een uitstekende manier om uw huis te vergroten. Bovendien kiest u voor een oplossing die extra licht en een open gevoel in uw woning garandeert. 

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

6. Kapschuur 

De kapschuur kan gebruikt worden om tuingereedschap, auto, fietsen of goederen neer te zetten. Het maakt niet uit wat u eronder zet: het is beschermd tegen de weersinvloeden. En de kapschuur is natuurlijk ook geschikt om een tuinfeest te houden of als relaxruimte voor tieners. Wanneer u uw kapschuur door ons laat bouwen, kunt u de gehele schuur zelf ontwerpen en uw wensen doorgeven.   

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

7. Carport

Om uw auto te beschermen kunt u een carport laten bouwen op maat. Een carport is een mooie manier om uw auto en eventueel uw fietsen of scooters tegen weer en wind te beschermen. Met een carport bespaart u binnenruimte in de garage, mocht die aanwezig zijn. Die ruimte kunt u ergens anders voor gebruiken als de auto onder een mooie houten carport geparkeerd staat. Ook is een carport comfortabel in gebruik dankzij de open structuur. U kunt deze ook voor allerlei andere zaken gebruiken, zoals het opslaan van uw grasmaaier of barbecue. 

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

8. Berging

Een berging kan een mooie tuinschuur zijn, een combinatie van een berging en een overkapping of een mooie garage met carport. Van een simpele houten tuinberging tot een grote schuur met ingebouwde werkplaats en aangebouwde carport. Dat maakt dat al onze bergingen uniek zijn. In formaat, maar eveneens in ontwerp qua kleur, materiaalgebruik en meer. 

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek? Ga terug naar het overzicht
Vraag offerte aan