HAVA houtbouw op maat gemaakt

Houtconstructies op maat gemaakt

×
Ga terug naar het overzicht

Houtconstructies hebben een hoop voordelen! Omdat hout een natuurproduct is, is hout niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook duurzaam en in verschillende maten en vormen te verwerken. Er is dan ook van alles te maken van hout en in houtconstructies onzettend veel keuze. Of u nu op zoek bent naar een terras met houten vlonders, een schutting voor privacy of zelfs een compleet tuinhuis? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van houtconstructies welke op maat te maken zijn.

Houten tuinhuis met schuur

Waarom een houtconstructie op maat laten maken?

Houtconstructies zijn in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Daarnaast zijn houtconstructies waaronder tuinhuisjes, carports en veranda’s in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Het grootste nadeel van modellen die u bij een tuincentrum en bouwmarkt kunt kopen, is dat deze vaste maten hebben. Dat verplicht u een maat te kiezen die het beste in uw situatie past. Daarnaast heeft u ook niet de volledige vrijheid om al uw wensen met betrekking tot de houtconstructie te vervullen. Met een op maat gemaakte houtconstructie heeft u dat probleem niet! Uw wensen en ideeën op het gebied van houtconstructies worden door een specialist als HAVA houtbouw perfect gerealiseerd.

Welke houtconstructies zijn er allemaal te realiseren?

Nu vraagt u zich misschien af welke houtconstructies allemaal op maat te maken zijn. Graag geven wij hieronder een aantal mogelijkheden van prachtige opties van houtconstructies. Vrijwel alles kan van hout gemaakt worden. Wanneer we specifiek kijken naar oplossingen rondom de woning, dan zijn er een aantal houtconstructies in het bijzonder die absoluut niet mogen ontbreken. Wij zetten ze graag hieronder voor u op een rij.

Een buitenverblijf van hout

Een houten buitenverblijf is een houtconstructie welke steeds vaker wordt gekozen. Met een houten buitenverblijf geniet u van een heerlijke plek in uw tuin waar het altijd fijn zitten is. Of de zon nu schijnt of het regent, in een fijn buitenverblijf bent u altijd beschut tegen weer en wind. Daarnaast kan een houten buitenverblijf worden voorzien van handige faciliteiten zodat het praktisch uw tweede huis wordt. Een extra huisje thuis om van te genieten dus!

Thuiswerken, maar dan buiten!

Mensen werken steeds vaker thuis en om het thuiswerken een stuk leuker te maken, wordt vaak een logeerkamer of hobbykamer opgeofferd voor een thuiskantoor. Maar waarom kiest u niet voor een mooi tuinkantoor? Met een mooi tuinkantoor wordt thuiswerken nog leuker! Genieten van de natuur en het mooie weer terwijl u gewoon aan het werk bent. Ook deze houtconstructie is gemakkelijk te realiseren.

Poolhouse voor uzelf en uw gasten

Heeft u een zwembad in de tuin? Dat is tegenwoordig niet bijzonder meer, want er zijn inmiddels legio mogelijkheden om in uw eigen tuin te zwemmen. Er is alleen een nadeel, want u moet in een nat pak door uw woning wanneer u zich wilt afspoelen en omkleden. Ook wanneer u tijdens de zwemsessie tussendoor een snack of iets te drinken wilt pakken is dit niet ideaal. Met een houten poolhouse is dat verleden tijd! Een poolhouse is ideaal om na het zwemmen met uw gasten te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u zelfs kiezen voor een poolhouse met een afgeschermd gedeelte, zodat uw gasten zich kunnen omkleden. Het is zelfs mogelijk een douche in het poolhouse te plaatsen, zo kunnen uw gasten (en uzelf) zich rustig douchen na het zwemmen.

Parkeer uw auto droog en veilig

Vindt u het vervelend dat de auto ergens op straat staat, terwijl u er geen zicht op heeft? Of bent u zat van die hete auto in de zomer of die dikke laag ijs op de voorruit in de winter? Kies dan voor een houten carport! U kunt uw auto op eigen terrein parkeren én uw voertuig is direct goed beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt zelfs kiezen voor een carport met een wallbox, zodat u uw elektrische auto op uw eigen terrein kunt opladen.

Handige kapschuur voor in de tuin

Wilt u een plek hebben waar u uw spulletjes veilig en droog kunt opbergen of wilt u graag een beschut plekje om in de tuin te zitten? Dan is een op maat gemaakte houten kapschuur een goede keuze. Bij een kapschuur ontbreken grotendeels de wanden, zodat de schuur makkelijk toegankelijk is, maar wel voldoende bescherming biedt tegen het weer. Een kapschuur heeft dus geen wanden in tegenstelling tot een normale schuur welke doorgaans wel wanden heeft én een deur.

Houten gastenverblijf op maat

Een gastenverblijf op maat is ook een houtconstructie die veel voordelen biedt. Krijgt u vaak logees en wilt u hen wat privacy aanbieden? Dan is een gastenverblijf op uw erf of in de tuin een ontzettend goed idee! Een gastenverblijf is feitelijk niets meer of minder dan een klein huisje dat ook van alle faciliteiten is voorzien. Kiest u ervoor het gastenverblijf door HAVA houtbouw te laten maken? Dan heeft u voldoende opties om de houtconstructie van het gastenverblijf helemaal naar uw eigen wensen te laten bouwen.

Houtconstructie nodig? HAVA houtbouw natuurlijk!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag wat meer informatie over een bepaalde houtconstructie? Wij staan graag voor u klaar, neem gerust contact met ons op of kom langs voor deskundig advies! Neem ook zeker even een kijkje bij onze projecten om alvast een beetje sfeer te proeven en de mogelijkheden te bekijken. Tot ziens bij HAVA houtbouw!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Ga terug naar het overzicht
Vraag offerte aan