Tuinkamer op maat

Vrijstaande tuinkamer van glas

×
Ga terug naar het overzicht

In 5 stappen een bijgebouw in uw tuin

Overweegt u om een tuinkamer van glas te laten plaatsen in uw tuin? Dan kunt u kiezen uit een ruimte die vast aan uw huis wordt gebouwd óf een vrijstaande ruimte. Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Zo is het vaak eenvoudiger om een tuinkamer aan huis te laten bouwen als u bijvoorbeeld ook elektra wil, leidingen hoeven dan niet ver doorgetrokken te worden. Echter, een vrijstaande ruimte heeft ook absolute pluspunten. Hier lichten we de voordelen toe. 

Luxueus gevoel

Wanneer u eraan denkt om een vrijstaande tuinkamer te laten plaatsen, beschikt u waarschijnlijk over een grote tuin of een erf. Dit alleen al geeft een luxueus gevoel, maar door hierop een aparte glazen ruimte te laten maken, geeft u uw buitenruimte meer cachet én u maakt optimaal gebruik van uw tuin of erf. Hoe groot uw huis ook is, het is heerlijk om vlak bij uw huis nog een extra ruimte te hebben waar u in alle rust kunt genieten van het buitenleven, wat het weer ook is. 

Ultieme privacy

Het klinkt misschien gek dat een glazen kamer de ultieme privacy geeft, maar wij gaan ervan uit dat er niemand anders op uw tuin of erf kan komen dan uzelf en degene die u uitnodigt. Heeft u bijvoorbeeld pubers in huis en willen zij graag een feestje geven voor hun vrienden? Dan is het natuurlijk fantastisch als dit in een aparte buitenruimte kan. Wanneer het binnen huis moet, zullen zij zich wellicht toch een beetje in de gaten gehouden voelen. Hetzelfde geldt voor u: wilt u op zondag in alle rust van uw favoriete muziek of een goed boek genieten? Hoe geweldig is het dan als u zich terug kan trekken in een buitenruimte, afgezonderd van de rest van uw gezin. Ja, met een vrijstaande tuinkamer geniet u echt van de ultieme privacy.  

Gehele dag genieten van de zon

Door te kiezen voor glas kunt u optimaal genieten van de zon. Wanneer u kiest voor een serre aan huis heeft u te maken met de stand van de zon en kunt u niet de gehele dag in de zon zitten. Wanneer u heeft gekozen voor een vrijstaande buitenruimte kan dit wél. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u vrijwel het hele jaar kunt genieten van uw ruimte. Ook in de winter, als de zon lager staat of gedurende het jaar wanneer de zon zich minder laat zien. Doordat de kamer van glas is, zal u er het gehele jaar aangenaam kunnen vertoeven. Zorg natuurlijk wel dat er niet te veel grote en dikke bomen direct naast de kamer staan, anders zorgen deze voor slagschaduw en wordt het zonlicht u alsnog ontnomen. 

Vrijheid ten top

De meeste mensen die een vrijstaande tuinkamer van glas hebben zeggen dat dit zo’n heerlijk vrij gevoel geeft. Beschut genieten van het buitenleven, heerlijk ontspannen vlakbij huis. Dat is vrijheid ten top! Wilt u ook genieten van een vrijstaande tuinkamer van glas?

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek? Ga terug naar het overzicht
Vraag offerte aan