Douglas overkapping met schuur

HAVA Houtbouw

Douglas overkapping met schuur

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Douglas overkapping met schuur ontworpen

Douglas overkapping met schuur

Of u nou op zoek bent naar meer opslagruimte, een losstaand kantoor of een heerlijke plek om te vertoeven op mooie dagen: een Douglas overkapping met schuur kan zoveel bieden. En als kopstuk van de tuin wilt u natuurlijk dat de Douglas overkapping volledig naar eigen wens is. Daarom werken wij met de grootste zorg aan elke overkapping die wij maken.

Van groot tot klein, in elke vorm, voor iedere behoefte. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Douglas overkapping op maat

Uw Douglas overkapping met schuur laten maken

Voor het maken van een goede Douglas overkapping met óf zonder schuur, zijn een aantal zaken van belang. Als eerst brengen wij samen met u in kaart wat de exacte behoeften zijn, kijken we naar de locatie, horen we graag wat uw verdere wensen zijn en gaan wij aan de slag met het tekenen van de blauwdruk. Als dit eenmaal gedaan is, is het tijd om te bouwen.

Om u te garanderen van het beste Douglas overkapping, gebruiken wij enkel het beste hout van de meest geschikte houtsoorten en kunnen onze vakmensen bouwen op jarenlange ervaring in houtbewerking. Het resultaat: een Douglas overkapping die praktisch is, jarenlang meegaat en uw tuin nog mooier maakt.

 • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze
 • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën
 • Een complete service: van het ontwerp tot de levering
 • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal
 • Bezorging op aanvraag
 • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit

Van groot tot klein. Voor de beste Douglas overkapping met schuur op maat kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die wij al hebben mogen realiseren.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte douglas overkapping met schuur aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Echt maatwerk

  HAVA Houtbouw werkt elke dag met een gemotiveerd team aan de mooiste houtprojecten. Daar zijn we trots op en daarin vinden we vier dingen belangrijk, voor onszelf en richting u. Te beginnen met onze liefde voor hout. Iedereen die bij HAVA Houtbouw werkt heeft een passie ontwikkeld voor alles dat met hout te maken heeft. Van het soort hout tot de fijne houtbewerkingen: hout is veelzijdig en volgens ons het mooiste dat er is.

  Het tweede is vakmanschap. Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van onze mensen en elke dag is een nieuwe dag om wat te leren. Zo proberen wij houtbewerking weer te laten zien als een echte ambacht en vakmanschap. Het derde is gezond verstand. Wij houden van heldere afspraken en een heldere aanpak. Dat is prettig voor ons, maar ook voor u als klant. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij inventariseren de mogelijkheden en als het akkoord is: bouwen wij binnen budget de houten Douglas overkapping die u voor ogen heeft.

  Tot slot een glimlach. Wij hebben graag plezier in ons werk en dat vertaalt zich in onze aanpak. Wij accepteren graag een bakkie koffie tijdens het werk of nodigen u uit om koffie te drinken bij ons op locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan