Houten overkapping op maat

HAVA Houtbouw

Douglas tuinhuis met veranda

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Houten overkappig op maat ontworpen

Douglas tuinhuis met veranda

Droomt u van een douglas tuinhuis met veranda? Dan bent u bij HAVA Houtbouw aan het juiste adres. Wij maken ieder tuinhuis op maat en hebben al voor vele klanten een prachtige veranda aan mogen leggen. U laat weten wat uw wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag. Zo kunt u zelf kiezen waar wij stroompunten aanbrengen, wat voor afscherming u wilt en natuurlijk hoeveel ruimte u wilt gebruiken. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw veranda inrichten en genieten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Uw houten overkapping op maat

Uw Douglas tuinhuis met veranda laten maken

We zien steeds meer aanvragen voor een douglas tuinhuis met veranda — en wij begrijpen waarom. Het is een heerlijke plek waar u kunt eten, bezoek kunt ontvangen en u kunt het geheel naar wens inrichten. Het biedt bescherming tegen regen en wind en biedt mogelijkheid om de plek te verwarmen om er ook op minder warme avonden van te genieten. Het bespaart ruimte in de tuin, heeft makkelijk toegankelijke stroompunten en natuurlijk is de opslagruimte dichtbij. Wij doen niets liever dan houtprojecten waar mensen ook van kunnen genieten en werken dan ook met de beste houtsoorten en gedreven mensen. Het resultaat is een Douglas tuinhuis met veranda die jarenlang meegaat en uw tuin nog mooier maakt.

 • Professioneel en klantvriendelijk
 • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën
 • Een complete service van ontwerp tot levering
 • Vele houtsoorten van de beste kwaliteit
 • Aandacht voor uitstraling
 • Bezorging op aanvraag

Van groot tot klein. Voor de beste Douglas tuinhuis overkapping met veranda op maat kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die wij al hebben mogen realiseren.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte douglas tuinhuis met veranda aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Echt maatwerk

  HAVA Houtbouw werkt elke dag met een gemotiveerd team aan de mooiste houtprojecten. Daar zijn we trots op. En in dit werk vinden we vier dingen belangrijk — voor onszelf en richting u. Als eerst onze liefde voor hout. Iedereen bij HAVA Houtbouw heeft een passie ontwikkeld voor alles dat met hout te maken heeft. Van het soort hout tot de fijne houtbewerkingen: hout is veelzijdig en volgens ons het mooiste dat er is. Het tweede is vakmanschap. Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van onze mensen en zien elke dag als een nieuwe kans om te leren. We zien houtbewerking als een ambacht, als vakmanschap. Het derde is gezond verstand. Wij houden van heldere afspraken en een heldere aanpak. Dat is prettig voor ons, maar vooral voor u als klant.

  U geeft aan wat uw wensen zijn, wij inventariseren de mogelijkheden en als het akkoord is: bouwen wij binnen budget het houtproject dat u voor ogen heeft. Tot slot hebben graag plezier in ons werk en dat vertaalt zich in onze aanpak. Wij drinken graag een bakkie bij u thuis of nodigen u uit om er een te drinken bij ons op locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan