Houten overkapping op maat

HAVA Houtbouw

Douglas tuinhuis op maat

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Houten overkappig op maat ontworpen

Douglas tuinhuis op maat

Douglas hout wordt steeds meer gebruikt voor allerlei houtprojecten. Dit komt omdat Douglas hout bijzonder geschikt is voor houtprojecten. Douglas hout komt van de Douglasspar die van nature voorkomt in het westen van Noord-Amerika, maar tegenwoordig ook veel aangeplant wordt in Europa. Het is een makkelijk bewerkbare houtsoort, die sterk is en jarenlang meegaat. Ook is het beschikbaar in verschillende kleuren en is het een relatief goedkope houtsoort. Het is dan ook misschien wel de perfecte houtsoort is voor uw tuinhuis op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Uw houten overkapping op maat

Uw Douglas tuinhuis op maat laten maken

Heeft u een idee voor een Douglas tuinhuis op maat? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee — of u nu op zoek bent naar een kleine opbergruimte of een complete garage inclusief veranda. Wij brengen in kaart wat uw exacte behoeften zijn, kijken mee naar de locatie, horen graag wat uw verdere wensen zijn en gaan aan de slag met het ontwerp. Wij hebben jarenlange ervaring met houtprojecten en kunnen ook met de meest complexe voorstellen uit de voeten. Om verder te garanderen dat alles naar wens is en u jarenlang kunt genieten van uw tuinhuis, werken wij enkel met hout van de beste kwaliteit en gemotiveerde vakmensen.

 • Professioneel en klantvriendelijk
 • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën
 • Een complete service van ontwerp tot levering
 • Vele houtsoorten van de beste kwaliteit
 • Aandacht voor uitstraling
 • Bezorging op aanvraag

Van groot tot klein. Voor de beste Douglas overkapping met veranda op maat kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die wij al hebben mogen realiseren.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Echt maatwerk

  HAVA Houtbouw werkt elke dag met een gemotiveerd team aan de mooiste houtprojecten. Daar zijn we trots op. En in dit werk vinden we vier dingen belangrijk — voor onszelf en richting u. Als eerst onze liefde voor hout. Iedereen bij HAVA Houtbouw heeft een passie ontwikkeld voor alles dat met hout te maken heeft. Van het soort hout tot de fijne houtbewerkingen: hout is veelzijdig en volgens ons het mooiste dat er is. Het tweede is vakmanschap. Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van onze mensen en zien elke dag als een nieuwe kans om te leren. We zien houtbewerking als een ambacht, als vakmanschap. Het derde is gezond verstand. Wij houden van heldere afspraken en een heldere aanpak. Dat is prettig voor ons, maar vooral voor u als klant.

  U geeft aan wat uw wensen zijn, wij inventariseren de mogelijkheden en als het akkoord is: bouwen wij binnen budget het houtproject dat u voor ogen heeft. Tot slot hebben graag plezier in ons werk en dat vertaalt zich in onze aanpak. Wij drinken graag een bakkie bij u thuis of nodigen u uit om er een te drinken bij ons op locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan