Houten overkapping op maat

HAVA Houtbouw

Houten overkapping op maat

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvraag Adviesgesprek
×
Houten overkappig op maat ontworpen

Houten overkapping op maat

Als u rondkijkt in uw tuin ziet u ongetwijfeld hoeken en plekken die nog niet optimaal gebruikt worden. Een houten overkapping op maat kan de perfecte oplossing zijn om uw auto te beschermen van regen en viezigheid, uzelf een droge buitenplek te geven of makkelijk extra opbergruimte te organiseren. Wat het ook is: wij ontwerpen het van a tot z. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Uw houten overkapping op maat

Uw houten overkapping op maat laten maken

Een houten overkapping op maat beschermt uw auto of motor tegen regen, hagel, sneeuw, blad, stof, zand en anders. Het is simpeler dan een volledige carport, maar meestal is er niet veel meer nodig dan dat. En denk aan grote overkappingen die geschikt zijn om feesten te geven voor de hele familie, kleine overkappingen met specifieke vormen of chique afdakjes. Wij kunnen vrijwel alles maken en gebruiken enkel de beste houtsoorten en het beste hout om u van een overkapping te voorzien die er prachtig uitziet en jarenlang meegaat.

 • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze
 • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën
 • Een complete service: van het ontwerp tot de levering
 • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal
 • Bezorging op aanvraag
 • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit

Van groot tot klein. Voor de beste houten overkappingen op maat kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die wij al hebben mogen realiseren.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte houten overkapping op maat aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Echt maatwerk

  HAVA Houtbouw werkt elke dag met een gemotiveerd team aan de mooiste houtprojecten. Daar zijn we trots op en daarin vinden we vier dingen belangrijk, voor onszelf en richting u. Als eerst een liefde voor hout. Iedereen die bij HAVA Houtbouw werkt heeft een passie ontwikkeld voor alles dat met hout te maken heeft. Van het soort hout tot de fijne houtbewerkingen: hout is veelzijdig en volgens ons het mooiste dat er is. Het tweede is vakmanschap. Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van onze mensen en elke dag is een nieuwe dag om wat te leren. Zo proberen wij houtbewerking weer een echte ambacht te laten zijn. Het derde is gezond verstand.

  Wij houden van heldere afspraken en een heldere aanpak. Dat is prettig voor ons, maar ook voor u als klant. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij inventariseren de mogelijkheden en als het akkoord is: bouwen wij binnen budget de houten overkapping die u voor ogen heeft. Tot slot een glimlach. Wij hebben graag plezier in ons werk en dat vertaalt zich in onze aanpak. Wij accepteren graag een bakkie koffie tijdens het werk of nodigen u uit om koffie te drinken bij ons op locatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan