Houten schuur plat dak

HAVA Houtbouw

Houten schuur plat dak

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvraag Adviesgesprek
×
Houten schuur met plat dak

Houten schuur plat dak

Wilt u een houten schuur plat dak in uw tuin of op uw erf laten plaatsen? Dan is HAVA Houtbouw het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij ontwerpen de mooiste houten buitenverblijven en maken deze ook zelf. Indien gewenst komen we de schuur ook plaatsen en geven we advies over een eventuele fundering. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er mogelijk is en kunnen wij specifieke wensen realiseren. En doordat wij alleen met kwaliteitsmaterialen werken, kunt u gegarandeerd jaren genieten van uw houten schuur met plat dak.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Houten schuren zijn er in alle soorten en maten. We bespreken graag uw wensen om tot een passend advies te komen.

Tekening HAVA

Tekening

Naar aanleiding van uw wensen maken we een ontwerptekening en een kostenraming zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Productie HAVA

Productie

Na goedkeuring gaan wij direct aan de slag. Indien mogelijk wordt een gedeelte van de schuur in onze werkplaats gemaakt.

Oplevering HAVA

Plaatsing

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen, komen we graag bij u langs om de houten schuur te plaatsen en af te timmeren.

Houten schuur plat dak ontwerp

Houten schuur plat dak ontwerpen

Een houten schuur met plat dak is ideaal als extra bergruimte buiten uw huis. Door te kiezen voor dergelijke schuur, kiest u voor een karakteristieke uitstraling. Bij HAVA Houtbouw werken alleen met kwaliteitshout, zoals Douglas. Dit heeft zowel onbehandeld als behandeld een robuuste look. Kiest u ervoor om het niet te laten verven en niet te behandelen? Dan zal het na verloop van tijd door de weersinvloeden vergrijzen. De experts van HAVA informeren u graag over de mogelijkheden en horen graag wat uw ideeën zijn om er zo voor te zorgen dat de schuur niet alleen na plaatsing aan uw wensen voldoet, maar dit jaren later nog zo is. HAVA Houtbouw staat bekend om:

 • Klantvriendelijke benadering
 • Persoonlijke werkwijze
 • Oog voor uw wensen en dromen
 • Gebruik van kwalitatieve materialen
 • Complete service: van ontwerp tot plaatsing
 • Houtwerk en tuininrichting, professioneel en met aandacht voor de uitstraling van uw tuin of erf.

Voor de fraaiste houten schuren met plat dak kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier naar onze reeds eerder gerealiseerde projecten.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte houten schuur plat dak aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Houten schuren op maat

  Heeft u de wens om uw eigen houten schuur te ontwerpen? HAVA Houtbouw denkt niet alleen graag met u mee, maar maakt het ontwerp ook zelf en kan de schuur tevens bij u komen plaatsen. Op deze manier nemen wij alles uit handen, zodat u alle ruimte en tijd heeft voor andere zaken. Bij alle stappen in het proces vragen wij uw goedkeuring, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en we zeker weten dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

  Door te kiezen voor een plat dak krijgt een schuur een strakke uitstraling. Heeft u specifieke wensen wat betreft het design of de maten? Dat is bij ons geen probleem, wij zijn specialisten in maatwerk en vinden het elke dag weer geweldig als wij kunnen meewerken aan een bijzonder project. Wij denken graag mee en kijken wat er mogelijk is, dit kan zowel bij ons op kantoor als op de door u gewenste locatie. Ons ervaren personeel staat voor u klaar om de schuur te ontwerpen en bouwen die u voor ogen heeft.

  Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

  Vraag offerte aan