Houten garage met carport

HAVA Houtbouw

Houten garage met carport

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Houten garage met carport scherm

Houten garage met carport

Bent u op zoek naar een bedrijf om een houten garage met carport op maat te laten bouwen? Dan kan HAVA Houtbouw en Tuinontwerp u hier verder bij helpen. Een carport biedt door middel van overkapping bescherming voor uw auto en fietsen. Tevens is een houten garage comfortabel in gebruik dankzij de open structuur. U kunt deze ook voor allerlei andere zaken gebruiken, zoals het opslaan van uw grasmaaier, barbecue, etc.

Een houten garage wordt vaak aan een huis of schuur gebouwd en dient hierbij wel in het geheel te passen. Wij bouwen een houten garage met carport op maat die voldoet aan uw wensen, ideeën en eisen. Indien u voor kwaliteit wil gaan, kiest u voor een houten garage met carport van HAVA.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Houten garage met carport van Hava

Houten garage met carport van Hava

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Neem direct contact met ons op voor een houten garage met carport. Wij kunnen een offerte op maat voor u opmaken. Hebt u nog vragen?

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Uw carport precies zoals u wenst

Uw carport precies zoals u wenst

Uw wensen en behoeften staan bij ons voorop bij het ontwerpen van een carport van hout. Wij hanteren een heldere werkwijze en betrekken u bij alle mogelijkheden. Dit doen wij vanaf het begin van het ontwerp, tot de carport is opgeleverd. Op deze manier bieden wij u het beste maatwerk voor de carports die wij bouwen.

Zodra wij geïnventariseerd hebben wat u voor ogen heeft, en waar de carport aan moet voldoen, maken wij een 3D ontwerp. Dit ontwerp sturen wij naar u op zodat u kunt laten weten wat u er van vindt. Vervolgens passen wij het ontwerp zo nodig aan zodat u helemaal tevreden bent. Wij letten hierbij op de efficiëntie bij de productie, de gekozen materialen en de houtsoort.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Carport met diverse houtsoorten

Carport met diverse houtsoorten

Wij werken met hout voor onze houtbouw dat afkomstig is uit Europese bossen. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, Lariks of geïmpregneerd Vuren. Bij de productie van uw houten carport, beginnen we met het op maat zagen van de houten planken. Deze worden eventueel bewerkt met beits of verf, indien u dat wenst. Wij bieden u diverse opties in de kleurkeuze aan. Zo kunt u uw houten garage met carport geheel aan uw wensen laten voldoen.

Als de voorbereidingen klaar zijn en de materialen klaar liggen voor de montage, gaat onze vakkundige timmerman aan de slag. Onze vakmensen zetten uw carport van hout zorgvuldig in elkaar met het gebruik van duurzame bevestigingsmaterialen. Dit zijn onder andere weersbestendige schroeven en bouten. Uw carport wordt afgeleverd zonder scherpe randen. Schroeven worden zo min mogelijk in het zicht geplaatst.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Overige houtbouw en tuinontwerp diensten

Uw carport ophalen of bezorgen

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op. U kunt de carport dan komen bekijken in onze werkplaats. Het is aan u of u de houten garage met carport direct meeneemt of dat u deze door ons laat bezorgen. Dit gebeurt door onszelf, door middel van een degelijke auto met aanhanger. Het is ook mogelijk om de carport door een bezorgservice te laten afleveren. Dit is allemaal te bespreken.

overige houtbouw en tuinontwerp diensten

Naast een houten garage met carport, kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten met betrekking tot houtbouw en tuinontwerp. Zo ontwerpen en realiseren wij ook diverse soorten schuren en veranda’s of een tuinhuis. U kunt ook tuinmeubelen bij ons bestellen. Wij maken tevens tuinmeubelen die geschikt zijn om gemakkelijk op te bergen en in kleine tuinen passen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Over Hava en houtbouw en tuininrichting

Over Hava houtbouw en tuininrichting

Wij bestaan sinds 2016 als bedrijf voor tuininrichting. Het bedrijf is opgericht door Jan en Gerard van Lagen en Piet Hanegraaf. In de jaren na de oprichting, is het bedrijf gespecialiseerd in houtbouw en is het team gegroeid met diverse gespecialiseerde timmermannen.

Naast de houtbouw kunnen wij voor u een geheel nieuw tuinontwerp maken. Ook hierbij wordt geluisterd naar uw wensen. Het is ons doel om alle details dusdanig in het oog te houden, dat uw project precies wordt zoals u dat wenst. Daarom zijn wij het aangewezen bedrijf om uw houten garage met carport te ontwerpen en ontwikkelen.

Neem direct contact met ons op

U kunt uw ontwerp zelf via onze website samenstellen. Dit doet u door middel van onze ontwerptool. Het is uiteraard ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen voor een offerte. Wij denken altijd met u mee bij het ontwerpen van uw houten garage met carport. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte houten garage met carport aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan