Houten garage plat dak

HAVA Houtbouw

Houten garage plat dak

Een efficiënte oplossing voor meer (berg)ruimte

Offerte aanvragen Recente projecten
×
Houten garage plat dak op maat

Houten garage plat dak op maat

Bent u op zoek naar meer ruimte, overweeg dan eens een houten garage plat dak. Een houten garage is namelijk een fraaie en praktische oplossing wanneer u meer (berg)ruimte wenst. Of u nu uw auto wil beschermen tegen weersomstandigheden of gewoon buitenshuis spullen wil stallen, een houten garage biedt de perfecte oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de diverse mogelijkheden, ons kundige personeel vertelt u graag meer over onze houten garages.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies

Heeft u specifieke wensen? Wij adviseren u graag wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het maken van de perfecte garage.

Tekening HAVA

Ontwerp

Nadat we uw wensen hebben doorgesproken, komen wij met een ontwerptekening. Na uw goedkeuring gaan wij direct aan de slag.

Productie HAVA

Productie

Nadat alle materialen zijn gearriveerd, gaan wij in onze werkplaats aan de slag om alle voorbereidingen te treffen voor uw garage.

Oplevering HAVA

Oplevering

Op de met u afgesproken datum komen we de garage plaatsen. Wanneer alles conform uw wensen is, wordt de garage opgeleverd.

Houten garage plat dak bouwen

Houten garage plat dak bouwen

Wanneer u een houten garage wil laten ontwerpen en bouwen, bent u bij HAVA Houtbouw aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het creëren van houten buitenruimtes op maat. Een garage met plat dak lijkt wellicht een simpel ontwerp, maar door te kiezen voor fraai hout kan een dergelijke garage een absolute eyecatcher worden op uw erf. Doordat wij alleen werken met kwalitatief hoogstaand hout zijn onze garages een lust voor het oog en kunt u er gegarandeerd jarenlang van genieten. Wanneer u kiest voor HAVA Houtbouw, kiest u voor:

  • Een professionele benadering
  • Een klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze
  • Oog voor uw persoonlijke wensen
  • Een allround service: van ontwerp tot bouw
  • Kwalitatieve materialen
  • Plaatsing op aanvraag
  • Houtwerk en tuininrichting passend bij de uitstraling van uw erf

Of u nu op zoek bent naar een kwalitatieve garage of een uniek ontwerp, bij HAVA Houtbouw denken we graag met u mee. Kijk hier voor een greep uit de door ons eerder gerealiseerde projecten.

Neem contact op

Maatwerk HAVA Houtbouw

Maatwerk

Vrijwel elke tuin of buitenruimte is anders of eigenaren hebben andere wensen. Maatwerk is dan ook ideaal wanneer u een garage laat bouwen. Het gemotiveerde team van HAVA Houtbouw denkt graag met u mee en ontwerpt de garage die het best past bij de buitenruimte en uw huis. Door onze ervaring weten we exact wat passend is bij de uitstraling van uw erf en welke constructie het beste is. Ook denken we graag mee of er eerst een fundering moet worden geplaatst, voordat de garage wordt gebouwd. HAVA Houtbouw is bij het gehele proces betrokken, zodat u gegarandeerd een mooie en solide garage krijgt waar u jarenlang van kunt genieten.

Wij kiezen graag voor een persoonlijke benadering, u bent dan ook altijd welkom om uw wensen met ons te bespreken. Onder het genot van een kop koffie nemen we dan met u door wat er allemaal mogelijk is en welke houtsoorten, kleuren en constructies hierbij passen. Indien u dit wenst, maken we graag een ontwerptekening zodat uw garage tot leven komt. Wanneer u helemaal tevreden bent over dit ontwerp en ons akkoord geeft, gaan wij over tot het bestellen van alle materialen. In onze werkplaats maken we indien mogelijk de garage prefab. Als laatste stap wordt de houten garage plat dak geplaatst op uw erf, u kunt dit door ons laten doen of zelf doen: wat u wenst

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan