HAVA houtbouw op maat gemaakt

Houten kapschuur laten bouwen

×

Houten kapschuur laten bouwen naar uw wens

Bent u op zoek naar een nieuwe schuur? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is een houten kapschuur van HAVA. Een houten kapschuur verschilt van een standaard schuur doordat wanden gedeeltelijk ontbreken. Hierdoor heeft een kapschuur een open ontwerp en een andere functionaliteit. Door het ontbreken van de wanden ontstaat er een overkapping.

Wilt u uw kapschuur laten ontwerpen en bouwen door een vakkundig bedrijf? Dan kiest u voor HAVA Houtbouw en Tuininrichting. Wij nemen het gehele proces op ons: van ontwerp tot levering. Hierbij zullen wij u altijd adviseren zodat u precies de houten kapschuur krijgt zoals u deze wenst, binnen de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Houten kapschuur van HAVA Houtbouw en Tuinontwerp

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Neem direct contact met ons op indien u een houten kapschuur door ons wilt laten ontwikkelen en bouwen. Dit doet u door op de button hier onder te klikken. U kunt ook contact opnemen indien u nog vragen hebt of meer informatie wilt verkrijgen.

Neem contact op

Kapschuren van diverse soorten hout

U kunt kiezen voor een Douglas kapschuur of gaat u liever voor een ander type hout? Kapschuren worden vooral gemaakt van Douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Wij hebben ervaring met al deze soorten hout en kunnen u hier in adviseren. U krijgt altijd een houten kapschuur die precies naar uw wens is.

Tijdens het ontwerp van de kapschuur kunt u altijd feedback geven en dingen aanpassen. Had u eerst gekozen voor een eiken schuur maar gaat u toch liever voor een schuur van Douglas hout? Dat is geen probleem, wij passen het graag voor u aan. Ons hout is uitsluitend afkomstig uit Europa en wordt door ons besteld bij een groothandel of houtzagerij.

Het hout wordt door onszelf op maat gezaagd met een ronde kantenfrees machine. Tevens wordt de kwaliteit van het hout geïnspecteerd. Tevens kunt u als klant kiezen uit diverse beits- en verfkleuren zodat u uw kapschuur helemaal naar wens kunt ontwerpen.

Offerte aanvragen

Montage van de kapschuur

Als het ontwerp helemaal naar uw wens is, en u geen aanpassingen meer wilt doorvoeren, is het tijd voor de montage. Onze gespecialiseerde timmerman werkt vakkundig en met kwaliteitsmaterialen en -gereedschap. Ook zorgt hij ervoor dat scherpe randen en kanten worden afgewerkt en dat schroeven zoveel mogelijk op gunstige locaties bevestigd worden.

Zodra de timmerman de montage heeft afgerond, nodigen wij u per e-mail of telefonisch uit om uw houten kapschuur in onze werkplaats te komen bekijken. U kunt er dan voor kiezen om de schuur zelf mee te nemen of dat u het object op afspraak door ons laat bezorgen.

Offerte aanvragen

Een kapschuur volgens uw verwachtingen

Wij realiseren graag een kapschuur van hout die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Om dit te realiseren hebben wij een vaste werkwijze:

Ontwerp;
Montage;
Levering.

Zodra wij al uw wensen hebben geïnventariseerd, kunnen wij een 3D model voor u maken. Deze sturen wij naar u toe zodat u een goed beeld krijgt van het gedetailleerde ontwerp. Aan de hand van de feedback die u geeft op het 3D model, kunnen wij het ontwerp perfectioneren.

Offerte aanvragen

Stel uw kapschuur samen via onze website

Heeft u misschien al wat mogelijkheden in uw hoofd voor een houten kapschuur en wilt u uw ideeën verder uitwerken? Dan kunt u op onze website aan de slag met het samenstellen van uw eigen kapschuurontwerp. Dit is inclusief de mogelijkheid om een gerichte offerte te ontvangen. Deze ontwerpmodule is ook beschikbaar voor een berging, schuren, carports en veranda’s.

Overige diensten in houtbouw en tuinontwerp

Naast houten kapschuren kunt u bij ons terecht voor vele andere soorten houtbouw en tuinontwerp. Wat dacht u van een berging, diverse soorten schuren, tuinhuizen carports, een garage en veranda’s? Tevens kunnen wij voor u diverse soorten tuinmeubelen ontwerpen en maken.

Bij alle projecten kunt u zelf een ontwerp indienen, waar wij verder op kunnen bouwen. Zo wordt het ontwerp precies zoals u dat wenst, binnen onze mogelijkheden. U heeft bij schuren de keuze uit diverse houtsoorten, verf- en beitskleuren en diverse dakbedekkingen. In het geval van houten tuinmeubelen kunt u kiezen uit de diverse houtsoorten en verf- en beitskleuren. Uw tuinmeubel of schuur wordt precies zoals u dat zelf wenst.

Offerte aanvragen

Neem direct contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het ontwerpen en realiseren van een houten kapschuur? Neem dan voor al uw vragen of voor meer informatie over onze houtbouwmogelijkheden contact met ons op. Wij staan u deskundig te woord en gaan graag aan de slag met uw Douglas kapschuur.

Tevens kunt u gelijk een offerte aanvragen voor uw houten kapschuur. Stel uw houten kapschuur samen via onze website of neem contact op om uw wensen met ons door te spreken. Wij maken altijd een offerte op maat voor u

Neem contact op
Vraag offerte aan