Houten overkapping inclusief plaatsen

HAVA Houtbouw

Houten overkapping inclusief plaatsen

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvraag Recente projecten
×
Houten overkapping plaatsen

Houten overkapping inclusief plaatsen

Wilt u een houten overkapping inclusief plaatsen? Dan bent u bij HAVA Houtbouw aan het juiste adres. Wij ontwerpen niet alleen de mooiste overkappingen, wij maken ze ook zelf in onze werkplaats en plaatsen ze bij u in de tuin of op het erf. Wij kijken en analyseren ook de grond waarop de overkapping wordt geplaatst, zodat wij weten of er eerst een fundering onder moet. Wij nemen graag alles uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast kunnen wij door deze werkwijze garanderen dat de overkapping perfect geplaatst is en jarenlang meegaat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

We nemen graag met u uw wensen door. Aan de hand hiervan stellen we een advies op met een bijpassende offerte.

Tekening HAVA

Tekening

Vervolgens maken we een ontwerptekening. Zodra u dit ontwerp en de offerte goedkeurt, gaan wij voor u aan de slag.

Productie HAVA

Productie

Nadat de materialen bij ons zijn binnengekomen, beginnen we met het maken van de houten overkapping.

Oplevering HAVA

Oplevering

Nadat de overkapping is afgetimmerd in onze werkplaats, komen wij bij u langs om de houten overkapping te plaatsen.

Houten overkapping laten ontwerpen en plaatsen

Houten overkapping laten ontwerpen en plaatsen

Een houten overkapping inclusief plaatsen vraagt vaak om maatwerk. HAVA Houtbouw is gespecialiseerd hierin en kan door de jarenlange ervaring perfect adviseren wat passend is bij uw tuin of erf. Wanneer u bepaalde wensen heeft, worden deze meegenomen in het ontwerp. U krijgt daarnaast een advies of er een fundering moet komen voor de overkapping. Na uw goedkeuring begint men in de werkplaats aan het bouwen, om deze vervolgens bij u te plaatsen. Onze experts gaan niet weg voordat u tevreden bent en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van de overkapping. Of u deze nu wilt gebruiken als opslag of als heerlijke plek waar u kunt genieten van het buitenleven als het even minder goed weer is.

 • Oog voor uw wensen en dromen
 • Klantvriendelijke werkwijze
 • Persoonlijke benadering
 • Kwalitatieve, hoogstaande materialen
 • Een complete service: van het ontwerp tot plaatsing
 • Houtwerk en tuininrichting, professioneel en met aandacht voor de uitstraling van uw tuin of erf.

Voor de beste houtbouw op maat en de plaatsing hiervan kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de reeds gerealiseerde projecten.

Offerte aanvragen

Offerte houten overkapping inclusief plaatsen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Houten overkapping op maat inclusief plaatsen

  HAVA Houtbouw realiseert elke dag de mooiste houtprojecten. We onderscheiden ons niet alleen door te werken met kwalitatief hoogstaande materialen, maar ook doordat we met de klant meedenken. Zowel in het ontwerp als bij de plaatsing. We hebben een liefde voor ons vak én houden ervan om dromen waar te maken. Een idee is bij ons dus niet snel gek genoeg. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u een bepaald idee heeft voor uw tuin, maar onzeker bent of dit mogelijk is. Bij ons is bijna alles mogelijk!

  De overkappingen die we plaatsen zijn altijd maatwerk. Is dit precies waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij inventariseren graag de mogelijkheden. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij u thuis. Ons enthousiaste en ervaren personeel staat voor u klaar om uw wensen te realiseren. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken.

  Contact opnemen

  Vraag offerte aan