Houten tuinhuis met overkapping

HAVA Houtbouw

Houten tuinhuis met overkapping

Optimaal genieten van het buitenleven

Offerte aanvragen Recente projecten
×
Houten tuinhuis met overkapping op maat

Houten tuinhuis met overkapping op maat

Door te kiezen voor een tuinhuis met overkapping op maat weet u zeker dat deze aan al uw wensen voldoet. Bij regen of kouder weer kunt u beschutting vinden onder de overkapping, het tuinhuis kunt u vanzelfsprekend gebruiken als opslagruimte, niet alleen voor tuinkussens, maar ook voor bijvoorbeeld een heater die u eenvoudig naar buiten verplaatst als het kouder weer wordt en u onder de overkapping wil zitten.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies

Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn als het gaat om een houten tuinhuis met overkapping op maat.

Tekening HAVA

Ontwerp

Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met een ontwerpschets. Als deze visualiseert wat u in gedachte had, gaan we weer een stap verder.

Productie HAVA

Productie

Zodra u de ontwerpschets goedkeurt, bestellen wij de benodigde materialen en gaan wij in onze werkplaats uw tuinhuis prefab bouwen.

Oplevering HAVA

Oplevering

Zodra het prefab gedeelte af is, maken we een afspraak om het tuinhuis te plaatsen en af te timmeren.

Douglas houten tuinhuis met overkapping

Douglas houten tuinhuis met overkapping

Wilt u een houten tuinhuis met overkapping? Kies dan voor kwaliteitshout en kies voor Douglas hout. Deze houtsoort is sterk, kan goed tegen alle weersomstandigheden en heeft een fraaie uitstraling. Om deze redenen werkt HAVA Houtbouw graag met Douglas hout. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van verschillende houtsoorten. Als echte houtexperts kunnen wij u alles vertellen over wat het beste is voor uw tuinhuis. Wanneer u kiest voor HAVA Houtbouw, krijgt u een:

  • Professionele benadering
  • Klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze
  • Totaalservice: van ontwerp tot oplevering
  • Kwalitatieve materialen
  • Plaatsing op aanvraag
  • Houtwerk en tuininrichting passend bij uw wensen

Bij HAVA houtbouw denken we graag met u mee wat het beste of mooiste houten tuinhuis is voor uw tuin of erf. Kijk hier naar de door ons eerder gerealiseerde projecten van kwalitatief hout.

Neem contact op

HAVA Houtbouw maatwerk

Maatwerk

Of u nu een enorm erf heeft, of een kleine tuin: vrijwel overal zorgt een houten tuinhuis met overkapping voor een hoger woongenot. Want door optimaal gebruik te maken van uw

buitenruimte, kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De experts van HAVA Houtbouw adviseren u graag wat de beste maten zijn voor uw tuin en welk ontwerp het beste past in de omgeving. Door onze jarenlange ervaring, liefde voor het vak en onze expertise kunt u ervan op aan dat u lang kunt genieten van uw tuinhuis. Wij werken namelijk alleen met kwalitatieve materialen, dus de overkapping en het tuinhuis kunnen gegarandeerd jaren mee. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons enthousiaste en bevlogen personeel ontvangt u graag bij ons op kantoor om u meer te vertellen over alle mogelijkheden en om u de verschillende houtsoorten en kleuren te laten zien. Onder het genot van een kop koffie horen we graag meer over uw wensen. Ook denken we mee over de constructie en of een eventuele fundering noodzakelijk is. Indien gewenst kunnen we voor u een ontwerpschets maken, zodat uw tuinhuis met overkapping steeds concretere vormen krijgt. Bent u enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak, of neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw houten tuinhuis met overkapping.

Offerte aanvragen

Offerte houten tuinhuis met overkapping aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan