Kapschuur laten plaatsen

HAVA Houtbouw

Kapschuur laten plaatsen

Mooiste garages, schuren en carports, helemaal naar uw wens

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Kapschuur laten plaatsen

Kapschuur laten plaatsen

Bent u op zoek naar een overkapping en schuur in één? Dan kunt u een kapschuur laten plaatsen door HAVA. Deze schuur bestaat uit een overkapping met slechts één of twee buitenwanden, waardoor de overige wanden ontbreken. Hierdoor zit u beschut én kunt u volop genieten van uw tuin. De kapschuur is multifunctioneel, want naast een veranda kunt u de kapschuur gebruiken als overkapping voor uw auto of als opbergruimte.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact op om uw wensen door te nemen om een gerichte offerte te maken.

Tekening HAVA

Tekening

Na eventuele wijzigingen worden de materialen besteld. Hierna worden de tekeningen uitgewerkt voor productie.

Productie HAVA

Productie

Om net en efficiënt te werken bereiden wij onze houtbouw projecten zo veel mogelijk prefab voor in onze werkplaats.

Oplevering HAVA

Oplevering

Als fundering klaar is komen wij met behulp van goed materieel en gereedschap plaatsen en zorgen wij voor een perfecte oplevering.

Kapschuur laten plaatsen door HAVA

Kapschuur laten plaatsen door HAVA

Het plaatsen van een houten kapschuur is echt vakwerk. Doordat wij het beheer in eigen handen hebben, kunt u de gehele schuur zelf ontwerpen en uw wensen doorvoeren. We kunnen uw wensen vaak tot in detail doorvoeren. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag om uw wensen te realiseren.

Wanneer u kiest voor HAVA, kiest u voor:

  • Vakkundig en klantgericht personeel;
  • Mogelijkheid voor bezorgen;
  • Luisterend oor voor de klant;
  • Volledige bediening van kennismaking tot de oplevering;
  • Gebruik van de beste materialen;
  • Focus op de totale uitstraling van uw tuin.

Neem direct contact met ons op voor een houten kapschuur. Wij kunnen een offerte op maat voor u opmaken. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Het proces

Het proces

Bij HAVA kunt u terecht met al uw wensen. Onze experts ontwerpen en leveren een kapschuur volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Hierbij kijken we naar de ligging van uw huis en tuin, waardoor u optimaal kunt genieten van de omgeving. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we vaak tot in detail uw wensen doorvoeren. Dit heeft ook het voordeel dat wij erg flexibel zijn. Tijdens het ontwerp van de kapschuur kunt u namelijk altijd feedback geven. Het ontwerp ontvangt u in 3D, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten. Als u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij voor u aan de slag

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Voordeel van een kapschuur laten plaatsen

De voordelen van een kapschuur laten plaatsen

Bij HAVA zijn wij meesters in houtbouw en de kapschuren maken wij dan ook van hout. Wij maken hierbij onder anderen gebruik van Douglas hout. Dit is een van de hardste naaldhoutsoorten van Europa, waardoor het zeer geschikt is voor constructies buitenhuis. Een groot voordeel van Douglas hout is dat het onbehandeld zo’n 10 tot 15 jaar meegaat. Behandeld is de levensduur nog langer. U kunt dus jarenlang genieten van de mooie uitstraling van het hout. De kleur van het kernhout is roodbruin en spinthout is geelachtig. Wanneer het hout na een aantal jaren niet wordt behandeld, krijgt het hout een blauwgrijze tint. Ook dit kan een kapschuur laten plaatsen door HAVA erg interessant en leuk maken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan