Vrijstaande overkapping hout

HAVA Houtbouw

Vrijstaande overkapping hout

Een stijlvolle oplossing voor alle weersomstandigheden

Offerte aanvraag Recente projecten
×
Vrijstaande overkapping van hout

Vrijstaande overkapping hout

Op zoek naar een vrijstaande overkapping hout? Een overkapping zorgt ervoor dat u altijd en overal beschut in uw tuin kan zitten. Een heerlijk vooruitzicht. Natuurlijk is het ook mogelijk om de overkapping te gebruiken als opslagplek, zo kunt u bijvoorbeeld tuinmeubilair en gereedschap hier opslaan. Door voor een overkapping te kiezen, bent u niet gebonden aan de plek waar uw huis of stenen berging staat. Hierdoor bent u flexibel en kunt u de tuin of het erf inrichten naar uw wensen. HAVA Houtbouw staat open voor elke idee en denkt graag met u mee. Afhankelijk van de grootte van de overkapping en de kwaliteit van de grond waarop deze komt te staan, zal er een fundering onder de overkapping nodig zijn. HAVA Houtbouw geeft u graag een passend advies, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vrijstaande overkapping.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies en ontwerp

Na uw aanvraag nemen we contact met u op om uw wensen door te spreken. Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp.

Tekening HAVA

Tekening

Op basis van het eerste ontwerp maken wij een gedetailleerde tekening. Na goedkeuring worden de materialen besteld.

Productie HAVA

Productie

Nadat de materialen zijn geleverd, gaan wij aan de slag in onze werkplaats. Zo kunnen we snel en efficiënt werken.

Oplevering HAVA

Oplevering

Wanneer wij klaar zijn in onze werkplaats, komen wij de vrijstaande overkapping plaatsen om zo uw tuindroom te realiseren.

Vrijstaande overkapping hout laten maken

Vrijstaande overkapping hout laten maken

Waarschijnlijk heeft u een bepaald ontwerp in gedachten wanneer u bij ons komt. Misschien wilt u een speciale overkapping om ’s winters ook van uw tuin te genieten of wilt u een opslag in uw tuin. Wat uw wensen ook zijn: HAVA Houtbouw maakt uw tuindromen waar. We hebben ruime ervaring met verschillende soorten overkappingen en hierdoor kunnen we vrijwel al uw wensen realiseren. We werken enkel met de beste houtsoorten, zodat u gegarandeerd jarenlang kunt genieten van uw overkapping. Bij HAVA Houtbouw bent u voor al uw houtbouw aan het juiste adres:

 • Professioneel en klantvriendelijk
 • Oog voor uw persoonlijke wensen en ideeën
 • Complete service: van ontwerp tot levering
 • Hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit
 • Bezorging op aanvraag
 • Houtwerk en tuininrichting passend bij de omgeving

Voor de beste vrijstaande overkappingen kunt u terecht bij HAVA Houtbouw. Kijk hier voor een greep uit de projecten die HAVA Houtbouw al heeft mogen realiseren.

Offerte aanvragen

Offerte vrijstaande overkapping hout aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Vrijstaande overkapping hout op maat

  Een overkapping op maat zorgt voor een luxe gevoel, de overkapping zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Weer of geen weer. Een vrijstaande overkapping is niet alleen praktische toevoeging, maar ook een lust voor het oog: doordat wij alleen met kwalitatieve materialen werken, krijgt uw tuin of erf een luxueuze uitstraling. Bij HAVA Houtbouw werken we elke dag met veel plezier met de mooiste houtsoorten om de dromen van onze klanten te realiseren. In de overkappingen ziet u onze liefde voor hout en vakmanschap terug.

  Wilt u graag een vrijstaande overkapping in uw tuin laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om een passend advies te geven en mee te denken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin of erf. Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte welkom bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie uw wensen door te nemen. Neem van tevoren wel altijd even contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Zo kunnen we uw ideeën en wensen concreet gaan maken!

  Contact opnemen

  Vraag offerte aan