Houten poolhouse op maat

HAVA Houtbouw

Poolhouse bouwen

Een poolhouse bouwen waar u jarenlang plezier van heeft!

Offerte aanvragen Recente projecten
×
Houten Poolhouse op maat

Poolhouse bouwen

Een mooi poolhouse bij het zwembad in de tuin geen overbodige luxe! Een poolhouse is de ideale plek om na een frisse duik even samen te komen voor een drankje. Ook kunnen uw gasten (en uzelf) zich even omkleden in het poolhouse of gebruik maken van een frisse douche. Er zijn legio mogelijkheden om een poolhouse te bouwen welke perfect aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een fijne plek om even uit te rusten? Of wilt u juist een poolhouse om van een wijntje en hapjes te genieten met uw gasten? HAVA houtbouw realiseert graag het perfecte poolhouse voor u!

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies

Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn als het gaat om een houten tuinhuis met overkapping op maat.

Tekening HAVA

Ontwerp

Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met een ontwerpschets. Als deze visualiseert wat u in gedachte had, gaan we weer een stap verder.

Productie HAVA

Productie

Zodra u de ontwerpschets goedkeurt, bestellen wij de benodigde materialen en gaan wij in onze werkplaats uw tuinhuis prefab bouwen.

Oplevering HAVA

Oplevering

Zodra het prefab gedeelte af is, maken we een afspraak om het tuinhuis te plaatsen en af te timmeren.

Poolhouse

Maatwerk van HAVA houtbouw

Wilt u een hoogkwalitatief poolhouse laten bouwen? HAVA houtbouw staat voor u klaar om uw ideeën te realiseren! Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en realiseren uw poolhouse van ontwerp tot aan eindproduct. Zo kunt u straks genieten van een op maat gemaakt poolhouse helemaal naar uw wensen. Wanneer u voor HAVA houtbouw kiest, kiest u voor:

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Neem contact op

HAVA Houtbouw maatwerk

HAVA Houtbouw staat graag voor u klaar

Naast een prachtig poolhouse kunt u ook voor andere werkzaamheden, zoals het laten bouwen van een carport, kapschuur, buitenverblijf of tuinhuis bij ons terecht. Neem dus zeker even een kijkje bij onze projecten voor inspiratie en de mogelijkheden! Daarnaast beantwoorden wij graag al uw vragen, neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan