Carport

HAVA Houtbouw

Dubbele carport

Een dubbele carport waar u jarenlang profijt van heeft!

Offerte aanvragen Recente projecten
×
Houten tuinhuis met overkapping op maat

Dubbele carport bouwen

Wat is beter dan een carport? Juist, een dubbele carport! Met een dubbele carport welke speciaal voor u op maat is gemaakt, kunt u uw auto’s parkeren onder een luxe overkapping. Een dubbele carport is zeker geen overbodige luxe wanneer zowel uw partner als u een auto in bezit hebben en beide een mooie parkeerplek wensen. Daarnaast is een dubbele carport ideaal wanneer u al een enkele of dubbele garage bezit, maar deze garage graag voor andere doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van (tuin)gereedschappen of het tuinmeubilair bij slecht weer.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp HAVA

Advies

Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn als het gaat om een houten tuinhuis met overkapping op maat.

Tekening HAVA

Ontwerp

Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met een ontwerpschets. Als deze visualiseert wat u in gedachte had, gaan we weer een stap verder.

Productie HAVA

Productie

Zodra u de ontwerpschets goedkeurt, bestellen wij de benodigde materialen en gaan wij in onze werkplaats uw tuinhuis prefab bouwen.

Oplevering HAVA

Oplevering

Zodra het prefab gedeelte af is, maken we een afspraak om het tuinhuis te plaatsen en af te timmeren.

Landelijke schuur met dierenverblijf, berging en carport

Maatwerk van HAVA houtbouw

Wilt u een hoogkwalitatieve dubbele carport laten bouwen? HAVA houtbouw staat graag voor u klaar om uw ideeën en wensen te realiseren. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bouwen uw houten dubbele carport van ontwerp tot aan eindproduct. Zodat heeft u straks profijt van een prachtige dubbele carport welke perfect aan uw wensen voldoet. Onder deze carport kunt u gemakkelijk uw auto’s parkeren. En bent u misschien in het bezit van een elektrische auto? Dan is het mogelijk een wallbox onder de dubbele carport te installeren zodat u ter plekke uw elektrische auto kunt opladen. Wanneer u voor HAVA houtbouw kiest, bent u zeker van:

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van ontwerp tot levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Neem contact op

HAVA Houtbouw maatwerk

HAVA houtbouw voor al uw houtconstructies!

Naast het realiseren van een prachtige dubbele carport kunt u bij ons terecht voor allerlei houtwerk op maat. Denk bijvoorbeeld aan het laten bouwen van een  carportkapschuurbuitenverblijf, tuinhuis, poolhouse en vele andere projecten! Neem gerust eens een kijkje bij houtbouw voor alle mogelijkheden. Vanzelfsprekend staan wij telefonisch en per mail graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Offerte dubbele carport aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Vraag offerte aan